Voel je goed en zie er goed uit, dat is toch wat je wilt?

Wellness by Oriflame kan je hierbij helpen.

Omdat we weten dat het lastig kan zijn om elke dag een gezonde levensstijl aan te houden. We hebben het druk met werk, school, hobby's, sociale contacten en nog veel meer, dan wil het er nog wel eens bij inschieten om ervoor te zorgen dat je je dagelijkse hoeveelheid vitamines en mineralen binnen krijgt. Ook valt het niet mee om je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid voedingsstoffen binnen te krijgen. 

Ons assortiment bestaat uit supplementen, gezonde aanvullende voeding en maaltijdvervangers.

Veel vitaminen, mineralen en voedingsstoffen zijn essentieel of voordelig voor onze gezondheid. Hoewel we een groot gedeelte hiervan binnenkrijgen via onze dagelijkse voeding, is het vaak toch aan te raden om voedingssupplementen te gebruiken om al deze voedingsstoffen binnen te krijgen.

Supplementen zijn een goede manier om tekorten in je dagelijkse dieet op te vullen. Als je bijvoorbeeld niet vaak vette vis eet, kan het een uitdaging zijn om genoeg omega 3-vetzuren binnen te krijgen die je nodig hebt voor een goede gezondheid.

Bepaalde voedingsstoffen zijn lastig om alleen via je voeding binnen te krijgen. Zo komen veel mensen bijvoorbeeld niet genoeg in de zon om de juiste hoeveelheid vitamine D binnen te krijgen.

Met supplementen kun je deze tekorten opvullen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt. Supplementen kunnen ook een waardevolle aanvulling zijn op je dieet met voedingsstoffen die je misschien niet of minder binnenkrijgt via je dagelijkse voeding, zoals antioxidanten. Zo vormen supplementen de basis van je Wellness routine.

De Wellness by Oriflame Routine is gebouwd op ons makkelijk-te-volgen ABC-plan. Maar wat betekent dat? En hoe kun je het aan jouw leven toepassen? Lees verder om daar antwoord op te krijgen.

 

WAT IS DE ORIFLAME WELLNESS ROUTINE?
De Oriflame Wellness routine is ontwikkeld om de juiste hoeveelheid van je dagelijkse inname van eiwitten, voedingsvezels en micronutriënten te ondersteunen.

WAT IS HET ABC-PLAN?
Het ABC-plan bestaat uit drie bouwstenen: ACTIVATE – BUILD - CUSTOMISE. Ontwikkeld om je voedingsbehoeften te balanceren. Alle Oriflame Wellnessproducten zijn makkelijk verpakt, wat het eenvoudig maakt om ze te gebruiken, altijd en overal. Het moet een gewoonte worden om ze te gebruiken. Hieronder staat uitgelegd waar elke bouwsteen voor staat:

A = ACTIVATE (ACTIVEREN)
De basis van je routine stel je samen met vitamine, mineralen en omega-3 vetzuren. Deze zijn elke dag nodig om de het tekort aan te vullen in je voedingspatroon. Je vindt deze in onze Wellness Vitamine & Mineralen.

B = BUILD (BOUWEN)
Geef je immuunsysteem een boost en bouw het na verloop van tijd op met het geweldige Astaxanthine, samen met bosbessenextract en eiwitten. Antioxidanten zijn de actieve bescherming tegen milieuvervuiling en helpen je lichaam om te gaan met een hectische levensstijl. Eiwitten helpen je lichaam bij het aanmaken van nieuwe cellen. Je kunt deze vinden in onze Wellness Shakes en Proteine Blend.

C = CUSTOMISE (AANPASSEN)
We hebben allemaal individuele behoeften, afhankelijk van onze leeftijd, levensstijl en algemene welzijn. Dat is een reden waarom je je routine moet voorzien van extra voeding om je op je best te voelen en er op je best uit te zien. Dit omvat onder andere het gebruik van onze producten zoals onze Wellness Soups.

WAAROM WELLNESS BY ORIFLAME PRODUCTEN?
We nemen de essentie van Zweden mee in onze benadering van Wellness. Het Zweedse gevoel van verbinding met de natuur en een gezonde, evenwichtige levensstijl drijft ons naar zo natuurlijk mogelijke ingrediënten.

Om het beste van Wellness te kunnen bieden, maken we gebruik van de kennis van werelds beste onderzoekers, voedingsdeskundigen en wetenschappers om de gezonde Zweedse levensstijl te bestuderen en het vinden van de beste natuurlijke ingrediënten. Met als resultaat producten die onderzocht, geformuleerd en ontwikkeld zijn in Zweden: om te delen met diegene die je dierbaar zijn.