FlameFit coaches

Ons team van FlameFit coaches bestaat uit:

Christa, Carla, Marina & Jill

Wij zijn 4 onafhankelijk Oriflame Brandpartners die de handen ineen hebben geslagen om ons te verdiepen in Wellness by Oriflame. Door onze eigen ervaringen weten we hoe Wellness by Oriflame kan bijdragen aan een gezonder/fitter en gelukkiger leven.  Samen zijn we FlameFit gestart, een online club die jou gaat begeleiden naar jouw gewichtsdoelen en een gezonder lichaam. Wij geloven dat alleen de focus op gewichtsverlies niet werkt voor de langere termijn en is er een holistische aanpak nodig om het welbekende JOJO effect te voorkomen. Zit jij van binnen en van buiten lekker in je vel, dan heb je de juiste balans te pakken en is het makkelijker om je aangepaste leefstijl/structuur vol te houden. Hierin gaan we jou helpen en begeleiden in onze 12 weken challenge.

 

Dit doen we met ondersteuning van Meal Replacement chocolade of vanillesmaak in combinatie met Omega 3 Visolie & Astaxanthin&Bilberry Extract voor het beste resultaat.

De succesformule voor een blijvend gezond gewicht!

Gebaseerd op de wetenschap en geïnspireerd op het Noorse dieet heeft Oriflame de Meal Replacement manage je gewicht gezond ontwikkeld.

Overgewicht en de daaraan verbonden risico's zijn een van de grootste gezondheidsproblemen voor volwassenen wereldwijd. Er is geen beter moment om aandacht te besteden aan je gezondheid dan NU!

Wij helpen je graag om gemakkelijk en succesvol je gewichtsdoelen te bereiken en te behouden, voor iedereen toe te passen in je dagelijkse ritme.

 

De voordelen van Meal Replacement op een rijtje:

* Een maaltijd is eenvoudig te maken: Je mixt de ingrediënten en je bent ready to go!

*Vegan product en glucten& lactose vrij

*Voedzame uitgebalanceerde formule-rijk aan veganistische eiwitten en vezels met gezonde vetten, goede koolhydraten, 23 essentiële vitamines en mineralen en minder dan 250 calorieën per portie

*Heerlijk van smaak zonder toegevoegde suikers en zonder kunstmatige smaak-zoetstoffen

Om jullie een indruk te geven wat ons 12 weken programma voor je kan betekenen laten we je graag reviews zien van enkele van onze deelnemers aan het Wellness by Oriflame programma, 12 weken challenge.

 

 

 10 kilo -  42 cm

Mijn naam is Christa Leurs, ik ben 53 jaar en nu 12 weken bezig met het gewichtsverliesprogramma van Oriflame Wellness. Met behulp van 2 maaltijdvervangers per dag en het aanleren van een gezonde levensstijl door middel van gezonde voeding en beweging ben ik na 12 weken ruim 10 kg afgevallen en totaal 42 cm kwijt  Ik voel me fitter en energieker dan voorheen en heb nu dagelijks meer energie. Ik ben zeer enthousiast over dit programma!

 

De 12 weken challenge van FlameFit is een totaal andere manier om bewust met een GEZONDE LEEFSTIJL bezig te zijn met ondersteuning van de Meal Replacement.

De 12 weken challenge heb ik zeer positief ervaren, je leert gezond te eten en gezonde gewoontes aan te nemen.

Ik ben in 12 weken tijd 13,5 kg en 74 cm in omtrek kwijt geraakt.  In deze 12 weken ben ik er mij van bewust geworden dat ik verder ga met ondersteuning van de Meal Replacement voor de GEZONDE LEEFSTIJL. De knop is om en ik wil genieten van mijn leven.

 

Al met al raad ik deze GEZONDE LEEFSTIJL iedereen aan, of je nu wil afvallen of gewicht wil behouden.

Het is een leuke, gezellige groep die met elkaar ervaringen uitwisselt.

IK BEN HELEMAAL OM EN GA VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL.

 2,5 kilo -  24 cm

Ik ben Carla Kliffen, 51 jaar en heb 12 weken meegedaan met de challenges van het Wellness by Oriflame programma, met ondersteuning van de Meal Replacement.

Waarom? Omdat ik een gezondere levensstijl wil creëren en om op gewicht te blijven. In de afgelopen weken heb ik al een beter inzicht gekregen in hoe gezonder te leven en te eten. Bijkomend voordeel is dat ik iets in gewicht ben afgevallen 2,5 kilo en een goede vooruitgang heb in de samenstelling van mijn gewicht. Gewoon door het programma te volgen met de fijne ondersteuning. Ik ben dan ook in totaal 24 cm kwijt en ik voel me er prima bij. Makkelijk toe te passen in mijn dagelijkse ritme. Kortom: Ik ben super enthousiast over deze nieuwe leefstijl en blijf dit zeker volhouden!

 

Ik ben gestart met tweemaal daags meal replacement van Oriflame, in combinatie met de 12 weken challenge. Wat gaat me dit gemakkelijk af. Het eerste doel was 8,5 kilo eraf. Dat doel was voor de 12 weken bedoeld. Maar…. na 7 weken heb ik het er al af! En zelfs nog een klein beetje meer! . Alles bij elkaar ben ik 39,5 cm kwijt, waarbij de taille en de heupen het hardst gaan, wat ik ook voel in mijn kleding. Ik ben er nog lang niet, maar dit geeft een enorme boost om door te gaan.

Ik ben in de 12 weken al veel afgevallen en vooral cm 's kwijtgeraakt, maar ik ga zeker nog even door met de Meal Replacement om een nog gezonder gewicht te krijgen. Ik ben om en ga voor de gezonde leefstijl!